Kultúra

Előadás a startup módszertanról Szegeden

Szegedre látogat az iCatapult csapata február 26-án, hogy a lean startup módszertanról beszéljenek vállakozóknak vagy a szakma iránt érdeklődő fiataloknak a szegedi Agorában.

Február 26-án Szegedre látogat az iCatapult csapata, ahol a Startup Vállalkozói Klub vendégeiként fognak mesélni nemrég indított globális üzletfejlesztési programjukról, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lean startup módszertanról és arról, hogy milyen kulturális felkészültség szükséges egy startup nemzetközi piacra lépéséhez. A rendezvény a Szent-Györgyi Albert Agora Informatoriumában kerül megrendezésre 18 órai kezdettel.

A szegedi állomás mellett Pozsony, Bécs, Kassa, Belgrád és Novi Sad is a roadshow része, a cél mindenhol azonos: Bemutatni és megértetni, hogy az utóbbi években soha nem látott kapuk nyíltak meg a technológiai startupok számára. A világ egyik legnagyobb piaca a több mint 500 millió, angolul jól beszélő, kulturálisan számos hasonlóságot mutató felhasználók tömege, amelyet magyarországi induló vállalkozások is ugyanolyan könnyen érhetik el, mint amerikai társaik.

A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tehet meg: https://docs.google.com/forms/d/1RBzhtOnzdXMjzNC0JVxhZhIWX-APv6MgAiiT1hFLGJY/viewform

Az esemény Facebook oldala: http://www.facebook.com/events/345831488859614/?fref=ts

A rendezvény a SzegedBoost és az iCatapult közös szervezésében kerül megrendezésre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik