Kultúra

Ákos is fellép a Fehérvári Zenei Napokon

Az idei FEZEN eddig bejelentett két húzóneve, a Deep Purple és az Arch Enemy elsősorban a karcosabb hangzások barátainak kedvezett. A mostani két előadó, a FEZEN hagyományainak megfelelően tovább színesíti a zenei palettát.

2010 után idén újra üdvözölhetjük Ákost a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon. Ákos 2012-ben hatalmas sikerrel mutatta be új, szintipop-programját a VOLT Fesztiválon, több tízezres tömeget vonzott a jubileumi Szigeten adott, fergeteges koncertje, az erdélyi Félszigeten pedig nézőcsúcsot döntött- írták a szervezők a fezen.hu-n.

Decemberben az ország legnagyobb fedett csarnokát, a Budapest Arénát töltötte meg az új album, a 2084 lemezbemutató látványos előadásával. Az idei év nyarán is ezzel a műsorral turnézik, Székesfehérvárra is komoly látványtechnikával érkezik a produkció.

Augusztus 2-án egy másik nagysikerű előadó is csatlakozik a FEZEN fesztivál fellépőihez: a N.O.H.A. bár közel húsz esztendeje pörget fel és táncoltat meg tömegeket, nevük az utóbbi években érett be igazán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik