Kultúra

Nyílt nap az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központban

A látogatók január 30-án, szerdán 10.00 órától bepillantást nyernek az egyetem izgalmas életébe.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában nyílt napot szerveznek az ország középiskolás diákjai, tanárai és a további érdeklődők számára. A szerdán 10.00 órakor kezdődő programon a leendő hallgatók és vendégek első kézből kaphatnak információt a Székesfehérváron oktatott villamosmérnök,mérnök informatikus, műszaki menedzser alapképzési szakokról, a mechatronikai mérnöki mesterképzési szakról, a mérnökinformatikus- asszisztens  felsőoktatási szakképzésről valamint a számítógép hálózati szakmérnöki üzleti információmenedzsment szakmérnöki képzésről.

A látogatók bepillantást nyernek az egyetem izgalmas életébe, találkozhatnak az oktatókkal és a hallgatókkal, látogatást tehetnek az egyetem laboratóriumaiban, információt kaphatnak a felvételivel, a továbbtanulással kapcsolatban. A nyílt napon a DiákHitel2-ről is lesz egy előadás.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában, Székesfehérváron, az oktatott szakok közül mindegyik műszaki szakterületre van besorolva, így államilag teljes mértékben támogatott helyek nagy számban várják a leendő hallgatókat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik