Kultúra

Három hét múlva jön a Cirque du Soleil

cirque du soleil (cirque du soleil, )
cirque du soleil (cirque du soleil, )

Február elején Budapestre érkezik a világhírű cirkusz-színház legújabb előadása, az Immortal.

A showban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival, amelyek így új életre keltek. A több mint 2 órás előadás végigkíséri a nézőket a Pop Királyának életén, a gyermekkori Jackson 5 családi együttestől indítva egészen a legutolsó slágerekig.

Michael ikonikus fellépőruhái, mozdulatai és koreográfiái is a show része, amely  főként olyan legendás dalokban  jelentkezik látványosan, mint a Smooth Criminal, a Thriller vagy a Billie Jean.

Láthatunk az Immortalban táncoló gépet, egy megelevendett óriási mesekönyvet, nindzsa-stílusú akrobatikus harcot, kosárlabdákkal előadott hip-hop táncot, eredetileg a This Is It turnéhoz tervezett, megelevenedett robotokat, valamint a világ egyik legjobb rúdtáncosnője nyűgőz le mindenkit, aki jegyet vált az előadásra. A Man In The Mirror dal zárja a showt, amely méltó tisztelgés a halhatatlan Michael Jackson és művészete előtt.


Forrás: LiveNation

“Az előadás alatt Michael a narrátorunk, aki végigvezet bennünket dalszövegeivel, elképzeléseivel és jellegzetes stílusával a saját és egyben a mi világunkon. Tisztelettel adóztunk zsenialitása előtt, és beletettünk valami újat és frisset, ami csak a Cirque du Soleil társulatára jellemző” – nyilatkozta Jamie King rendező.

A Cirque du Soleil legfrissebb előadása február 5-én és 6-án látható a Sportarénában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik