Kultúra

Két témában szervez ingyenes tájékoztatót a SZÉNA Egyesület

A programokkal azoknak szeretnének segítséget nyújtani, akik munkanélküliek, vagy csak váltani szeretnének és fontolgatják a vállalkozóvá válást.

Az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló “Mindenünk a család” című projekt keretében szervez ingyenes tájékoztatókat a SZÉNA Egyesület.

A programokkal azoknak szeretnének segítséget nyújtani, akik munkanélküliek, vagy csak váltani szeretnének és fontolgatják a vállalkozóvá válást, valamint szeretnének többet megtudni a szociális támogatásokról és ellátásokról.

Január 16-án 15.30-tól Kincses Zsolt Dávid, a székesfehérvári Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Iroda vezetője nyújt tájékoztatást arról, hogy milyen változásokra lehet számítani a járások kialakításával Székesfehérváron.
Január 17-én 9.00-kor Bácskai Zsuzsanna, a Székesfehérvári vállalkozónői klub nagykövete osztja meg tapasztalatait az önfoglalkoztatóvá válással kapcsolatban és segíti a résztvevőket abban, hogy megfelelő döntést hozhassanak további szakmai pályafutásukkal kapcsolatban. A tájékoztatók helyszíne a Civil Műhely (Balatoni út 8.) lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik