Kultúra

Szeret(em) a feleség(em) – vígjáték két felvonásban

Csoportos szex, a házasság felpezsdítése és sok-sok humoros szituáció várja a nézőket december 9-én, vasárnap 18 órától, a szegedi IH Rendezvényközpontban.

A házasság maga a csoda. Csoda, hogy működik?! De a házasságot néha fel kell frissíteni, nehogy kihűljön. Csináljuk hármasban? Vagy még többen? Négyesben? De hogyan? Erről szól ez a vidám, pikáns, zenés vígjáték 2 részben.

Rekeszizom-próbáló helyzetekbe keverednek a házaspárok, amikor a csoportos szex gondolata – legalábbis annak hívei szerint – elharapózik a kisvárosban. Wally, az egyik férj szerint ugyanis ez testesíti meg a szabadságot, a modernséget és ez a biztosítéka az érdekes házaséletnek is, egyszóval ez jelent mindent, ami a korszerű házassághoz szükségeltetik. Sikerül is meggyőznie erről Alvint, a másik férjet, aki aztán meglehetősen bátortalanul lát hozzá, hogy az újítást feleségével megbeszélje.


Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy amikor Cleo, a felesége végre felfogja, mire is akar Alvin kilyukadni, rááll a dologra, csakhogy fordított variációban: két nő helyett két férfivel képzeli el a hármast. Ráadásul éppen Wallyt tekinti az ideális harmadiknak…

És csodák csodája: Wally és felesége, Monica hamarosan „be is ugranak” Alvinékhoz, aki persze mindent elkövet, hogy megakadályozza a „divatos hármas” létrejöttét Cleo elképzelései szerint. Különösen amikor kiderül, hogy Wallynak is megvan a számára ideális hármas összetételére vonatkozó terve.


Végül a különböző variációk egyetlen „négyesben” olvadnak össze, amit a két házaspár karácsony este akar összehozni. Csakhogy ekkorra már sejthető, hogy senki sem akarja igazán a dolgot, az egymás előtti színlelés viszont tovább gördíti az eseményeket, amelyek a vígjátéki helyzetet a végletekig feszítik. Nem kell félni, az erkölcsök érintetlenek maradnak!

Szereplők:

Alvin: Magyar Attila
Cleo: Timkó Eszter
Wally: Szakács Tibor
Monica: Pikali Gerda
Harvey: Urmai Gábor
Stanley: Stubnya Béla
Gina: Mezei Réka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik