Kultúra

Diákkedvezmény a hamarosan záró Monroe-tárlaton

Jövő héten kedvezméynes áron láthatják az SZTE hallgatói a Marilyn Monroe-kiállítást.

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb REÖK-ös kiállítása, a Marilyn Monroe ruháit, személyes tárgyait, filmes dokumentumait bemutató tárlat már csak egy hétig áll a látogatók rendelkezésére. Szeptember 23-án, vasárnap még bárki bepillantást nyerhet Hollywood máig legragyogóbb csillagának buja titkaiba, felidézhet filmtörténeti jelentőségű, egy egész korszakot meghatározó emlékeket. A zárás után Ted Stampfer gyűjtő ismét személyesen érkezik Szegedre, hogy kincseit összerendezze egy másik helyszín számára. A kiállítás következő állomása ugyanis New York lesz. 
Jövő hét vasárnap láthatja utoljára a közönség Marilyn Monroe hagyatékát a REÖK-ben. A záróhéten a Szegedi Tudományegyetem hallgatói kedvezménnyel tekinthetik meg a tárlatot.

Szeptember 18-án, kedden kedvezménnyel várja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit a kiállítóház. A szervezők úgy gondolták, a frissen a városba került gólyáknak ez a tárlat jó alkalom arra, hogy megismerkedjenek a REÖK hangulatával és értékeivel. A már régebb óta a szegedi egyetem padjait koptató hallgatók pedig ismét egy izgalmas kulturális élménnyel lehetnek gazdagabbak még mielőtt belemerülnek a zárthelyik rengetegébe. A szegedi diákigazolvány felmutatásával féláron, vagyis 500 Ft-ért válthatják meg belépőiket, hogy megtekintsék a szexszimbólum hagyatékát.

Monroe selyemköntöse

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik