Kultúra

Érzékszervek orgiája és Rippl-Rónai: újra Találkozások

A Találkozások jó alkalom azon egyedülállók, párok és baráti társaságok számára, akik szeretnének belemerülni az érzékszervek orgiájába egy kis caisával és Rippl-Rónaival megspékelve. Szeptember 15-én minden érdeklődőt vár szeretettel a Városi Képtár.

A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény városunk egyik legszebb, leghangulatosabb tereivel és enteriőrjeivel rendelkező épülete. Itt az ideje, hogy a nappal ájtatosan sétáló látogatók mellett este az élénken nyüzsgő vendégsereg is megjelenjen. Az intézmény szeretne a művészeti élet iránt érdeklődő fehérváriak társadalmi életének aktív részévé válni, ezért immár negyedik alkalommal szervez kötetlen hangulatú ismerkedő estet.

A Találkozások jó alkalom azon egyedülállók, párok és baráti társaságok számára, akik szeretnének belemerülni az érzékszervek orgiájába egy kis caisával és Rippl-Rónaival megspékelve.

19.00 Kóstoló. Minden ami szőlőből készül: szilárd és folyékony, ilyen sorrendben, aztán meg fordítva.
20.00 Ripplitivity. A vállakat ellazító társasjáték célja, hogy a soron levő játékos vagy csapat lerajzoljon, szóban körülírjon vagy elmutogasson egy feladványt a többieknek úgy, hogy ők kitalálják. A játékosok, mire észbe kapnak, már ki is ismerik magukat a Rippl-Rónai világban.
21.00 Zene. Ez mindennek a teteje: Szabó Dániel Ferenc játszik caisán.

A belépés ingyenes, a kóstoló díja 600 Ft/fő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik