Kultúra

A tévében: az élet

Az élet születése egy tinédzserben, drágasága Bruce Willis kapcsán, variációi a 9-essel, és mulandósága Bergmannál.

17:35, film+ 2, Juno

Ha valakinek az apja olyan filmeket rendezett, mint a Szellemirtók, az Ikrek, a Szuper exnőm, az egyrészt feladja a leckét. Másrészt minden elismerésünk: Jason Reitman legalább olyan jó, mint az apja. Ég veled, Köszönjük, hogy rágyújtott!, Juno – úgy jók, ahogy vannak. Az utóbbiban Allen Page lesz terhes, miközben még be sem jutott a gimibe. Page ezzel a filmmel futott be, de Michael Cera is felejthetetlen retró rövidnadrágjában. Az utolsó dalt várják meg!

21:00, film+, Die Hard 3. – Az élet mindig drága

Ahogy az elsőt, úgy ezt is John McTiernan rendezte, Willis persze örök, Rickman helyett Jeremy Irons, és van egy jófej zsaru is: Samuel L. Jackson.  És rengeteg emberélet meg pénz a tét. 

21:20, Viasat3, 9 – A szám hatalma

Három színész (Ryan Reynolds, Melissa McCathy, Hope Davis) három történetben három szerepet játszva mutat rá a kilences erejére – a Viasat3-on. A három történet a három karakterrel ugyanis összeér. 

23:05, m2, A hetedik pecsét

Bergman filmje a sorsról, a történelemről, az igazságtalanságokról, és arról, amit a halállal terhelt földi lét jelent egy Szentföldről hazatérő keresztes lovag útján keresztül rendszeresen meg kell nézni, mert szerénységre és alázatra tanít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik