Kultúra

Bemutatták a Simpson család 500. epizódját

A Simpson család című rekorder sorozat 500. epizódját láthatta az amerikai közönség vasárnap este.

A sárga famíliát kitaszítottként mutatta be a jubileumi rész: Springfield város úgy döntött, Bart “sokba kerülő” csínytevései, Homer “szintén sokba kerülő” csendháborításai és Lisa “olcsó, de annál idegesítőbb” környezetvédelme miatt megszabadul Simpsonéktól.

Az ötszázadik epizód kezdetén Bart szerepét az osztályteremben lévő tábla előtt barátja, Milhouse veszi át: “Bart megérdemel egy szabadnapot” – írja a fiú tucatszor a táblára. Azt a mozzanatot pedig, amikor a család összegyűlik a kanapén, ezúttal a korábbi epizódokból vágták össze.

A rajongók nem mindennapi esemény részesei is lehettek az 500. epizódban: Krusty, a bohóc első alkalommal látható vörös bohócorra nélkül.

Feltűnik a részben Julian Assange is. A Wikileaks szóvivője csak pár másodpercet szerepel. Bart kérdésére, hogy hogy van, csupán annyit hajlandó válaszolni: ez privát információ, amely kizárólag rá tartozik.

Az évad végén a The Telegraph című brit lap információi szerint újabb híresség vendégszereplésével hívja fel magára a figyelmet a sorozat: a folyó évad fináléjában Lady Gaga is látható lesz.

A Simpson család 1987-ben mutatkozott be először, 1989 óta láthatóak önálló sorozatban. Időközben a korábban gyermekfilmnek titulált sorozat az amerikai televíziózás legsikeresebb esti adásává nőtte ki magát.

Jelenleg a 23. évad látható, de már a következő kettőt is megrendelték az alkotóktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik