Kultúra

Ralph Fiennes lesz James Bond új főnöke?

Filmipari pletykák szerint utoljára játssza el M-et az új James Bond-filmben Judy Dench, utódja pedig a már most felbukkanó Ralph Fiennes lesz.

A hírek alapján a Skyfallban kiderül, hogy a Dench által megformált M-nek távoznia kell posztjáról, ezért meg is kezdi utódja kiképzését. „A Skyfall egyik központi témája az lesz, hogy M-nek a múltja miatt le kell mondania az MI6 vezetői posztjáról, ezért meg kell találni azt, aki átveszi a helyét – mondta el az EON Productions egyik munkatársa a MovieWebnek. – Az MI6 végül egy kormányügynökre bízza a feladatot, akit Fiennes alakít, és M el is kezdi felkészíteni.”

Noha az információt hivatalosan még nem erősítették meg, a korábban Bond régi ellenségének, Blofeldnek hitt Fiennes annyit maga is elismert, hogy egy kormányügynököt fog játszani. A színész egyébként azt is elmondta, hogy nagy rajongója a Bond-könyveknek, és különösen szereti a részletességüket. „Fantasztikusan aprólékosak. Ian Fleming megszállottja volt a különböző pezsgőknek és kaviároknak. Szinte már fetisizálta őket” – idézte fel a sztár.

A Skyfall november 9-én kerül az amerikai mozikba. James Bondot továbbra is Daniel Craig játssza majd, aki a sorozat producere szerint akár még ötször is visszatérhet a 007-es szerepében, míg az ügynök főellensége Javier Bardem lesz. A további szerepekben Dench és Fiennes mellett olyanokat lehet majd látni, mint Naomie Harris, Albert Finney, Berenice Marlohe, Ola Rapace és Ben Whisaw, a rendező pedig Sam Mendes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik