Kultúra

Hülyét csináltak Mickey Rourke-ból a Vasember 2-ben

Nemtetszésének adott hangot Mickey Rourke, amiért lebutították az általa alakított Ivan Vanko karakterét a Vasember 2-ben.

A sztár azt mondja: rengeteg energiát fektetett a negatív figura megformálásába, de a végleges változatból szinte teljesen kimaradt az, amit hozzátett Vanko jelleméhez. Éppen ezért legközelebb kétszer is meggondolja majd, hogy részt vegyen-e képregényadaptációk elkészítésében.

„Szóltam Justin Theroux-nak és Jon Favreau-nak (a film írója és rendezője – a szerk.), hogy szeretném egy kicsit árnyalni és színesíteni a karaktert, hogy ne csak egy gyilkos hajlamú, bosszúálló rosszfiú legyen ez az orosz fickó – nyilatkozta a színész. – Ők ebbe bele is mentek, a Marvelnél viszont egydimenziós negatív figurát akartak, úgyhogy szinte minden a kukában landolt, amit hozzátettem Vanko jelleméhez. Kib…ott nagy kár, de az ő bajuk. Ha agyatlan képregényfilmeket szeretnének csinálni, abból én inkább kimaradok. Nem akarom, hogy még harcolnom is kelljen velük azután, hogy teljes odaadással és keményen dolgozom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik