Kultúra

Népítélet: anyósvirtus nem, VV5 inkább

Az anyósokkal felfegyverkezett fiú párválasztási show-ja rajtolt rosszabbul, mint a VV5. A Nemzeti lóhalál nem kellett, de Hofi örök.

Az X-faktor felült a csúcsra, és nem akar lejönni, annyira nem, hogy megint egy m1-es Esti Hiradónyival, 600 ezer emberrel vezet a második helyezett Barátok közt előtt a maga 2,1 milliós nézettségével. A Széf egyre népszerűbb, már 1,4 milliós nézettségénél tart (ami a 4. helyre jó), ami 200 ezerrel több, mint a múlt heti eredmény – az ország őszi, koraestivetélkedős bioritmusa lassan beáll.

A VV5 beköltözéses ceremóniája 1,18 millió embert érintett érzékenyen (a beszavazás 858 ezret) – ahhoz képest, hogy már mindenkinek évek óta herótja van a genitál-valóságshow-univerzumból, nem rossz kezdés. És akkor még senki senkivel nem veszett össze, nem alakultak ki a párok, a gócpontok, még csak formálódik, hogy ki a legellenszenvesebb, ki akkora paraszt, hogy le akarja vágni a konyhamalacot, ki akkora liba, hogy körömfestéskor vigyáznia kell az úszóhártyáira.

Ez kell, mert a magát a tévé előtt bármire kaphatók alkotta közösségtől megkülönböztetni kívánó ÖsszeEsküvők első adása nem érte el az egymilliós nézőszámot, a 900 ezret épphogy túllépő méregdrága műsor tán épp azért nem volt annyira érdekes, mint a már megszokott VV, mert az alkotók nem mertek nagyon különlegesek lenni. Szerintem itt amikor majd mindenki megnyugszik, és bátrabban adja magát, érdekesebb csatákra és kapcsolati hálókra lelünk, mint a másik bekamerázott börtönben. Szóval itt lehet nézőszám-emelkedésre számítani (a VV-nél pedig bizonyosan lesz).

A kormányközeliek felvásárolta Nemzeti vágta a maga lógyilkosságával 764 ezer embert érdekelt, míg az m1 legsikeresebb műsora megint egy Hofi-műsor, a Nevezz csak Cucinak! lett 868 ezer nézővel. Új idők új szelei ugyebár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik