Kultúra

A Facebook végét jósolja James Franco

A 127 óra főszereplője, James Franco azt állítja, hogy a közösségi oldalak kora lejárt. Példaként a Facebookot és a Twittert említi.

A filmsztár, akit legközelebb a Your Highness című fantasy-vígjátékban láthat a közönség, egy interjúban azt állította, hogy szerinte a Facebookhoz és Twitterhez hasonló oldalak lassan kifutnak, a csillaguk nemsokára leáldozik majd.

Franco a Politicónak nyilatkozva azt állítja, hogy szerinte a közösségi oldalak elnyomják a kreativitást az emberekben. “Ha írni akarsz, az időbe telik… Mindenkinek van egy-két órája egy nap, amelyet felhasználhat szörfölésre a Facebookon, de alkotásra is. Senki nem fog könyörögni egy új írónak, hogy írjon.”

Franco mindezt azután mondta, hogy priváttá tette saját Twitter-oldalát. Franco twitjei sok problémát okoztak neki, például amikor ottani bejegyzésekben magát mint az idei Oscar-díjátadó házigazdáját próbálta népszerűsíteni. “Azt gondoltam, az én Twitter-oldalam a sajátom, és azt csinálok vele, amit akarok. Néhány vállalat, amelynek dolgozom, azonban számon kért amiatt, amit ott mondtam”, tette hozzá a Golden Globe-díjas, Oscar-díjra jelölt színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik