Kultúra

Az MTV szerint a The Kolin a legjobb magyar előadó

Az MTV EMA Legjobb Magyar Előadónak járó díjára jelölt öt zenekar közül idén is a tavalyi győztes The Kolin kapta a legtöbb szavazatot.

Idén a Hősök, a Kiscsillag, a Nemjuci, a Neo és a Kolin szállt ringbe a Magyarország legjobb zenekara címért, és idén is a tavalyi győztes The Kolin kapta a legtöbb szavazatot. Az együttes így újra esélyes a Best European Act címre, amelyért az elmúlt években olyan nagy nevek szálltak harcba, mint az angol X-Faktorból megismert Leona Lewis, Pixie Lott vagy a finn Nightwish.

A győztesnek járó trófeát az együttes pénteken a Corvintetőn rendezett magyar MTV EMA Regional Award Show alkalmával vette át.

„Nagyon meglepett, hogy idén is a jelöltek között vagyunk, bár ez nem példa nélküli. Nagyon nagy megtiszteltetés idén is, hogy részt vehetünk a versenyben, és egyben nagyon nagy feladat is. A tavaly elnyert díjjal több ajándék is járt. Többek közt egy újabb visszajelzést kaptunk a nemzetközi színtérről, hogy érdemes tovább dolgoznunk” – mondta a Linczényi Márk, a zenekar énekese.

Az MTV EMA 2010 gáláját november 7-én Madridban rendezik meg, ahol fellépők között ott lesz Shakira, Plan B, Kid Rock, a Linkin Park és a Kings Of Leon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik