Kultúra

Kanye West dallal engesztelné ki Taylor Swiftet

A rapper még mindig bánja, hogy a tavalyi MTV VMA-n lerohanta a country-énekesnőt.

Mint ismeretes, West akkor rontott fel a 2009-es díjátadón a színpadra, amikor Swift a legjobb női klip előadójának járó kitüntést köszönte meg. A rapper kikapta a mikrofont a díjazott kezéből, és arról kezdett beszélni, hogy a legjobb női előadó Beyoncé.

Az eset után a sztárt rengeteg támadás érte, sőt halálos fenyegetéseket is kapott, és Barack Obama is becsmérlő megjegyzést tett rá. West ugyan nyilvánosan bocsánatot kért Swifttől Jay Leno talkshow-jában, de a mai napig nem bocsátotta meg magának, ami történt, és az idei VMA előtt meg is emlékezett az esetről a Twitteren.

West üzenetek sorában felidézte, hogyan reagált a világ a történtekre, majd hozzátette: megtanult együtt élni a fenyegetésekkel, és azóta már új ember lett, aki levetkőzte az önteltségét. A rapper azt írta: szeretne találkozni mindenkivel, aki elítéli őt a tettéért, és egyenként meggyőzni őket arról, hogy „felnőtt, és csak jót akar a világnak”.

A sztár ezután jelentette be, hogy írt egy számot Swiftnek, és azt írta: ha az énekesnő nem fogadja el, majd előadja ő. West az üzenetáradatot azzal zárta: „Sajnálom, Taylor.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik