Kultúra

DJ-k az ország fiatal példaképei közt

Megvan a Beck's Different By Choice Award elnevezésű példaképkereső kampány három győztese. Tokay Péter rendező, Collins és Behnam DJ-páros és Jutasi Tamás DJ lettek a legnépszerűbb példaképek.

A Different By Choice célja az volt, hogy megtalálja Magyarország három legtehetségesebb fiatalját, illetve fiatalokból álló csoportját.

Az első fordulóban 47 jelöltre közel 52 000 szavazat érkezett három és fél hét alatt, a továbbjutott 10 jelöltre a második forduló négy hete alatt pedig 20 000.

A legtöbb szavazatot Tokay Péter film- és videoklip-rendező kapta, akinek Panelparaszt című kisfilmje nagy sikert aratott. Tokay Péter 2010-ig több mint 100 videoklipet, koncertfilmet és reklámfilmet rendezett, vágott.

A második helyen a Collins and Behnam DJ-páros zárta a szavazást. Két olyan örökké nyughatatlan alkotó, akik a DJ-pultban is hatalmas hangulatot képesek generálni, és több sikeres japán turnét, illetve egy a legendás londoni Turnmills-ben való fellépést is maguk mögött tudhatnak.

A verseny harmadik befutója Jutasi Tamás DJ lett, akinek 1982 óta íródó pályafutása érdekes színfoltja a magyar zenei életnek.

A győztesek az elismerés mellett jelöltenként 600 ezer forint díjazásban is részesülnek, és egy nagyszabású kampány résztvevői, azaz a Beck’s arcai lesznek.

Ajánlott cikk:
DJ-k az ország fiatal példaképei között (Kultúra.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik