Kultúra

Campus után: takarítják a debreceni Nagyerdőt

Takarítják a Nagyerdőt, megkezdték a debreceni Campus Fesztivál sátrainak, színpadainak bontását, a terület teljes helyreállítása várhatóan egy hét múlva ér véget.

Bakó Csaba, a Campus Fesztivál sajtófőnöke úgy véli a tavalyi év után ismét kitűnőre vizsgázott a Campus Fesztivál. A siker nemcsak a gazdag programkínálatnak köszönhető, hanem a megszokott fesztiválos közegtől jelentősen eltérő nagyerdei környezetnek is. A rendezvény látogatóinak száma idén elérte a negyvenhétezer főt, ezzel több érdeklődőt vonzott, mint a tavalyi debütálás.

A fesztivál legnépszerűbb programjai között nemcsak a nagyszínpad sztárjainak fellépései szerepeltek, hanem olyan produkciók is, amelyek önmagukban máskor csak kisebb rétegcsoportokat érdekelnek. Így lett teltházas a Klinika Egyetemi Klubban a hosszú pihenő után újra visszatérő Replika, a feltörekvő tehetségek sorából kiugró Jurij koncertje, de minden este tömegek szurkoltak a Bud Spencer & Terence Hill vetélkedőkön is.

Mint kiderült a zenei programok közül a Tankcsapda aratta a legnagyobb sikert, őket a francia Bob Sinclar és a Debrecentől búcsúzó Kispál és a Borz követte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik