Kultúra

Hanggal és szívvel gyógyít a Neo énekesnője

Hodosi Enikő a gyógyítást tartja igazi küldetésének, jelenleg egy hanggyógyászati albumon dolgozik.

Hodosi Enikő 2003 óta alkotó tagja a hazánkban és külföldön is elismert, elektronikus pop zenét játszó Neo zenekarnak. Mivel gyerekkora óta ír dalokat, sok gyűlt össze, melyek még nem láttak napvilágot a Neo zenekar keretén belül sem, így most ezeket teszi át egy teljesen más közegbe, másfajta hangszereléssel.

– Egy tradicionális, védikus hanggyógyászati elemeket tartalmazó albumot készítek ezekből a már meglévő, az életből, a saját tapasztalataimból merített dalokból. A hangszerelés alapvető szempontja, hogy a teljes ellazulástól a dinamikus transzállapoton át a legmagasabb szintű öröm megélésig juttassa a hallgatót. Nagyon sok munkám van még vele, de nem aggódom a végeredmény miatt, mert a hangom és a szívem biztosan benne lesz – mesélte Enikő.

Az énekesnő akár az ország egyik példaképévé is válhat rövidesen, hiszen bekerült a májusban indult “Different by Choice Award” elnevezésű, nagyszabású példaképkereső kampány tíz döntőse közé. Közülük hamarosan kikerül az ország három legtehetségesebb példaképe.

A példaképkereső kampány célja, hogy felhívja a figyelmet tehetséges fiatalokra, és támogassa munkásságukat. Az első három helyezettet az elismerés mellett jelöltenként 600 ezer forinttal is megjutalmazzák.

Ajánlott cikk:
Hanggal és szívvel gyógyít a Neo énekesnője (EST.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik