Kultúra

Heti mozifilm premierek

Május 6-tól a mozikban.

Az út (The Road)

Poszt-apokaliptikus dráma Viggo Mortensen főszereplésével egy apáról és fiáról, akik a túlélésért küzdenek a rejtélyes kataklizma által elpusztított Amerikában vándorolva.
A Nem vénnek való vidék szerzője, Cormac McCarthy Pulitzer-díjas regényéből John Hillcoat készített filmet.


A legboldogabb lány a világon (The Happiest Girl in the World)

Román film egy falusi lányról, aki megnyeri a nyereményjáték fődíját, egy autót, melyért cserébe a reklámfilm forgatásán részt kell vennie családjával, de a feladat nehezebb, mint gondolták volna.


Camino (Camino)

Hat Goya-díjat nyert, megrázó spanyol dráma egy kamaszodó lányról, akire egyszerre sújt le a szerelem, és egy daganatos betegség.


Emlékezz rám (Remember Me)

Romantikus dráma egy lázadó fiú és apja problémás kapcsolatáról, az emlékekről, és a gyógyírt hozó szerelemről az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson és Pierce Brosnan főszereplésével.


A zenekar látogatása (The Band’s Visit)

Izraeli-francia-amerikai, díjesővel elhalmozott film egy egyiptomi rendőrzenekarról, akik izraeli vendégszereplésük során rossz buszra szállnak, és egy kisvárosban kötnek ki.


Szélcsend

Sas Tamás lélektani drámájában három nő őszi vitorlázásra indul a Balatonra, ahol felszínre kerülnek a régóta lappangó feszültségek. A főszerepben Kovács Patrícia, Kováts Adél és Pálmai Anna.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik