Nagyvilág

Hányós vírus miatt a halálba gyógyszerezte magát két nő

Kambodzsában nyaralt a brit és kanadai nő, de egy fertőzésre túl kemény gyógyszerezéssel válaszoltak.

Egy brit hátizsákos turista és kanadai jóbarátja holttestére bukkantak egy kambodzsai vendégházban, a halálukat vizsgálják – írja a Telegraph. A gyanú szerint túl sok gyógyszert vehettek be, de ez még nem tisztázott. Az áldozatok a 22 éves brit Natalie Jade Seymour és a 27 éves kanadai Abbey Gail Amisola, akik Kampot városában, a Monkey Republic Guest House-ban haltak meg.

A két fiatal nő valószínűleg megbetegedhetett, erre szedtek be az előírtnál is magasabb dózisban gyógyszert. A kambodzsai bevándorlási hatóság közölte, hogy tudásuk szerint a két nő hányástól és hasmenéstől szenvedett.

Day out to Koh Thonsay island 🌴⛵️

NATALIE SEYMOUR 🍒 (@nataliejadeseymour) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 11., 03:07 PST

A holttesteiket a megrémült alkalmazottak találták meg, akik egyből a helyi kórházba siettek velük, de már nem sikerült őket újraéleszteni. A halál pontos okát boncolás állapítja majd meg. A vendégház tulaja a Daily Mailnek azt mondta, nagyon rendes nők voltak, na meg jóbarátok. A halálukkal kapcsolatban pedig semmi sem merült fel.

A brit nő halálhíre először egy olyan helyi oldalon jelent meg, amit Kambodzsában élő külföldiek szerkesztenek. Később a brit külügy is megerősítette egy brit nő halálát. Seymour egyébként épp távol-keleti túrán volt, bejárta Indonéziát, Thaiföldet, az utazás nagy szerelmese volt.

(Kiemelt kép: Instagram/ nataliejadeseymour)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik