Nagyvilág

Feladta a pasiját a nyomravezetői díjért egy nő, csak azt nem vette számításba, hogy ő is gyanúsított

Egy vadonatúj Dodge Challengert lopott el egy a tennesseei Nashville reptere mellett működő autókölcsönzőből Chance Mongeon (kiemelt képünkön), és a barátnője, Cristy Cardwell, júliusban.

A férfi átugrott az üzlet pultján, megragadta az első kulcsot, ami a keze ügyébe esett, a parkolóba rohant, az ott várakozó barátnőjével bevágta magát az autóba, amit a zsákmányolt kulcs távirányítója nyitott, majd indított és elszáguldott.

A rendőrök megpróbálták megállítani az autót, amelyik egy egyirányú utcában, forgalommal szemben haladt, de nem jártak sikerrel. Nem sokkal később azonban hívás futott be a rendőrség diszpécseréhez. A női hívó azt mondta, ha jutalmat kap az információért, elárulja, hogy hol van egy lopott autó, és férfi, aki eltulajdonította. A nő megnevezte Mongeont, elmesélte az autólopás körülményit, és elmondta, pontosan tudja, hogy hol van a lopott autó, mert éppen abban ül.

A rendőrök augusztus elején, egy két megyét érintő, őrült autósüldözés végén fogták el Mongeont. A férfi többször is 160 km/h sebesség fölött száguldott, és még akkor is tövig nyomta a gázt, amikor az autónak már három gumiját tönkre tették a szöges útakadályok. A férfi végül egy árokba sodródott, s bár kiment a válla, futni kezdett a rendőrök elől. Csodával határos módón, a több mint 45 percen át tartó ámokfutásnak a gyanúsított volt az egyetlen sérültje.

A rendőrök később Cristy Cardwellt is elfogták, ám ahelyett, hogy megjutalmazták volna, bűnpártolás vádjával letartóztatták, és a Davidson megyei börtönbe kísérték.

(via Fox17, WKRN)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik