Nagyvilág

Fegyveres ejthetett túszt Angliában egy bowlingpályán

A nuneatoni szabadidőközpontot körülzárták a rendőrök.

Túszt ejthetett egy fegyveres az angliai Nuneatonben, egy szabadidő-központban – tudósított a BBC.

A rendőrség arra kérte az embereket, hogy kerüljék el a Bermuda Parkot, ahol mozi, játszóház és edzőterem található. A helyszínen tartózkodó Kelly Pettett a BBC-nek elárulta, hogy mintegy húszan rejtőzködtek az egyik mosdóban. „Úgy tűnik, a rendőrök körülvették a bowlingtermet. Azt mondták, a fegyveres az ajtó közelében van egy tússzal. Mentők is érkeztek, de nem tudom, lesz-e szükség rájuk” – közölte.

Volt, aki twitteren kérdezte a rendőröktől: „A moziban ragadtunk. Biztonságban vagyunk?” Egy másik szemtanú arról számolt be, hogy a szabadidő-központot lezárták, senki nem mehet se ki, se be. „Egy kicsit mindenki meg van rémülve” – mondta.

Az MTI által közölt beszámolóban az áll, hogy a rendőrség közölte: a történteknek nincs köze a terrorizmushoz. Szemtanúkat idéző sajtóbeszámolók szerint a fegyveres két alkalmazottat tarthat fogva a bowlingpályán. Egy szemtanú pedig arról beszélt, hogy a támadó előzőleg összeveszhetett valakivel a szabadidőközpont mozijában. Többeket egyébként durva hangon, káromkodva felszólított arra, hogy hagyják el az épületet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik