Nagyvilág

Túladagolta magát a nő, aki droggal etette halálra kisfiát

A brit Kelly Emery még 2013-ban a heroin egyik összetevőjével metadonnal tömte tele a 23 hónapos Fentont, hogy kiüsse, így nyugodtan tudott mellette cracket és kokain szívni – írta a Mirror.

A 34 éves kábítószerfüggő nő akkor tagadta a vádakat és azt állította, hogy az általa eldobott metadonos üveg véletlenül került a gyermeke szájába.

A bíróság nem hitt neki és hat év szabadságvesztésre ítélte emberölés miatt 2015 márciusában. Az nő büntetésének kevesebb mint a felét töltötte le. A rácsok mögött is kitartott története mellett, de cellatársai is kitalációnak nevezték azt.

A 23 hónapos korában elhunyt Fenton.

A Mirror összeállítása szerint Kelly Emery holttestére egy kenti hostelben találtak rá, nem sokkal azután, hogy kiengedték a börtönből.

A nő párjának édesanyja úgy tudja, hogy Emery túladagolásban halt meg, de egyelőre nem érkezett meg a halottkém hivatalos jelentése. Azt mondta: nem fog érte könnyeket hullatni.

Michael Hogan, az apa, akinek saját bevallása szerint tönkretette az életét, hasonlóan nyilatkozott:

Nem vagyok szomorú, hanem örülök. Pokolra jutott.

– jelentette ki.

A kis Fenton 2013 július 1-én halt meg szívelégtelenségben. A szakértők szerint olyan mennyiségű anyag volt a vérében, amennyit egy felnőtt embernek adnak metadonkúra folyamán.

A nagymama azt sajnálja a legjobban, hogy Emery nem szólt neki, hogy problémái vannak a kábítószerrel, pedig szívesen vigyázott volna akár minden nap is a picire.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik