Nagyvilág

Brutálisan kínzott meg állatokat egy kamasz, hogy szófogadó legyen a barátnője

Letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy angliai bíróság a 18 éves Lewis Foxot. A fiú 10 hónapot kapott azért, mert megfélemlítéssel kontrollálta a barátnőjét, és négy hónapot állatkínzásért.

Fox még 2014-ben ismerte meg a lányt. Nem sokkal azután, hogy randizni kezdtek, a fiú elkezdte átvenni az uralmat a barátnője egész élete felett. Először azt tiltotta meg neki, hogy más fiúkkal találkozzon, vagy csevegjen a neten, később megmondta neki, hogy milyen ruhákban járhat, hogyan sminkelje magát, milyen frizurát hordjon.

A fiú mindeközben nyíltan flörtölgetett a lány barátnőivel. Ha a lány olyasmit mondott, vagy tett, ami nem tetszett Foxnak, a fiú pofon vágta. A lány tizennyolcadik szülinapjára a fiú vett egy tortát, amit aztán a lány előtt földhöz vágott. A fiú aztán azt mondta, szeretné megkötözni, és bántani a lányt.

Egy alkalommal a pár egymás mellett aludt. A lány arra ébredt, hogy Fox fojtogatja, mert észrevette, hogy váltott pár üzenetet egy másik fiúval. A lány az életéért rettegett, miközben barátja azt magyarázta neki, milyen könnyedén el tudná törni a nyakát.

Fox gyerekeket akart, a barátnője ezért vett neki egy hörcsögöt, hogy nézzék meg, mennyire tud a fiú vigyázni az állatra. A fiú egy héttel később úgy a falhoz vágta az állatot, hogy az rögtön elpusztult.

Fox ezután több kisállatot, hörcsögöket, és patkányokat vett, de hamarosan ezeket is kivégezte. Volt, amelyiket telefonkábellel fojtott meg, volt, amelyiket a kezével szorított agyon, egy patkányt pedig felgyújtott, mert az megharapta a kezét. Az állatok tetemét lefotózta, a képeket pedig átküldte a barátnőjének, hogy megfélemlítse, és így engedelmessé tegye a lányt.

A letartóztatása után Fox azt mondta, nem bánt meg semmit, mert nincsenek érzelmei, még a saját anyját sem szereti. Egy pszichiátriai vizsgálat megállapította, hogy a fiúnak személyiségzavari vannak, figyelemhiányos hiperaktivitás zavara, és csökkent érzelmi képességei.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik