Nagyvilág

Meghalt a kislány, akihez nem hívott mentőt az anyja, mert „kevés keret volt a telefonján”

Karjaiban négyéves, eszméletlen kislányával állított be egy San Antonio-i rendőrkapitányságra a 34 éves Jessica Briones. Olivia fején és karjain sérülések látszottak, a rendőrök mentőt hívtak, a kislányt kórházba szállították.

Briones azt mondta, arra ébredt, hogy a kislány eszméletlen és korábban hányt. Azt állította az interneten rákeresett a tünetekre, ezért azt gyanítja, hogy fejsérülés állhat a háttérbe. Elismerte, hogy Olivia karjára véletlenül ő csapta rá a szobaajtót, majd hozzátette, hogy a kislány többször elesett mostanában játék közben. Amikor arról kérdezték, hogy miért a rendőrségre vitte a kicsit, miért nem hívott mentőt, Briones azt válaszolta, hogy túl kevés keret maradt a feltöltőkártyás telefonján.

Olivia másnap meghalt a kórházban. Az orvosok több bevérzést találtak a koponyáján, és olyan agysérüléseket, amiket erős ütések okozhattak. A kislány orra duzzadt volt, a fején nyolc sérülés látszott, tarkóján jókora horzsolást találtak, a szemei monoklisak voltak, a bal tüdeje nem működött, a dagadt csuklóin, karjain, bokáin véraláfutások voltak. A halál pontos okát egyelőre nem tudták megállapítani.

A körzeti ügyész az igazságügyi-orvosszakértő jelentésére vár, hogy vád alá helyezhesse az anyát. Ha beigazolódik a gyanú, hogy Briones bántalmazta annyira súlyosan a kislányt, hogy az belehalt a sérüléseibe, a nő akár 99 évnyi börtönt is kaphat.

(via My San Antonio)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik