Nagyvilág

Spermával szennyezett furulyákat adott általános iskolás diákoknak egy kaliforniai tanár

Az érintett hangszereket a „Flutes Across The World” nevű program keretében osztották szét az iskolákban.

Az amerikai hatóságok letartóztattak egy zenetanárt, mert a spermájával szennyezett furulyákat adott diákoknak – jelentette a hétvégén a helyi sajtó. Az eset legalább 13 dél-kaliforniai iskolakörzetet érint.

A hatóságok több ezer szülőnek küldtek ki levelet, arra kérve őket, hogy adják le a gyermekeiknek adott furulyákat, miután bezacskózták azokat, mint lehetséges bizonyítékot.

Az érintett hangszereket a „Flutes Across The World” (Furulyák a világ körül) nevű program keretében osztották szét az iskolákban. A hangszereket a diákok kifestik, és utána szegény országoknak ajándékozzák.

Az ügyben a szövetségi hatóságok is nyomoznak, amik szeretnék begyűjteni az összes furulyát, hogy leellenőrizzék azokat a lehetséges szennyezés miatt. „Undorító, hihetetlen. Felkavarodott tőle a gyomrom” – mondta egy neve elhallgatását kérő szülő az NBC Los Angelesnek.

A beszámolók szerint az érintett tanár nem egy iskola alkalmazottja, hanem független vállalkozóként dolgozik több iskolának is. A zenetanár nevét nem hozták nyilvánosságra, mert még nem emeltek vádat ellene. Egyelőre szexuális bűncselekmény elkövetésének gyanújával nyomoznak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik