Nagyvilág

Buta bűnöző: azután fogták el a benzinkutas rablót, hogy kifogyott autójából a benzin

Talán nem meglepő, hogy az amerikai férfi kissé részeg volt.

Menekülés közben kifogyott az autójából a benzin, ezért tudtak elfogni a rendőrök egy férfit, miután kirabolt egy benzinkutat az amerikai Indiana államban – jelentette a helyi sajtó. A 33 éves Sean Harris ugyanis csak egy dolgot nem szerzett a rablás közben: üzemanyagot.

A helyi rendőrség közlése szerint a férfi szerdán, késő délelőtt tért be a La Crosse kisvárosban található benzinkútra – írta a Northwest Indiana Times. Harris közölte az eladóval, hogy fegyver van nála, majd távozott zsákmányával. A beszámolók szerint ételt, italt és cigarettát vitt magával.

Sean Harris – kirabolt egy benzinkutat, majd elfogták, mert menekülés közben kifogyott autójából a benzin. Fotó:LaPorte megyei seriff hivatal

A férfi pénzt nem rabolt. És benzint sem. Ez utóbbi lett a végzete. Nem sokkal a rablás után ugyanis az indianai állami rendőrség egyik járőre megtalálta a kisvároson áthaladó kétsávos autópályán, ahogy az út szélén áll. Autójából ugyanis kifogyott a benzin.

Harrist – aki a rendőrség közlése szerint részeg volt – letartóztatták, és pénteken már meg is kellett jelennie egy bíró előtt, vádemelésre. A férfi ellen rablás vádjával indítottak eljárást, és előzetes letartóztatásba helyezték, ahonnan még óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik