Nagyvilág

Őrjöngve késelte meg barátját egy anyuka, miután rajtakapta, hogy 12 éves lányát molesztálja

Az amerikai nő többször is mellkason és fejen szúrta a férfit, akire pucéron találta rá, ahogy a kislányon fekszik. A nő ellen nem indítottak eljárást.

Késsel támadt barátjára egy clevelandi nő, miután a 31 éves férfi meztelenül rámászott 12 éves lányára, és szexuálisan molesztálta – jelentette a helyi sajtó. Az esetről szóló rendőrség jelentés szerint a dührohamot kapott nő ötször szúrta meg a 31 éves férfi mellkasát, valamint egy alkalommal a fejét. Állapotáról nem közöltek információkat.

A rendőrség egyelőre nem emelt vádat sem a nő, sem a férfi ellen. A cleveland.com cikke szerint a hatóságok lehetséges nemi erőszak miatt indítottak nyomozást az esettel kapcsolatban.

A beszámoló szerint a rendőröket helyi idő szerint kedden, hajnali fél 3-kor riasztott a nő, azzal, hogy a barátja molesztálta a lányát, ő pedig ezért megszúrta. A nő a rendőröknek azt mondta, már lefeküdni készült, amikor meglátta a férfit, ahogy meztelenül fekszik a lányán.

Ekkor dühében felkapta zsebkését, és rátámadt a barátjára. A pár dulakodni kezdett, ami közben a férfi a nyakánál fogva a falhoz vágta a nőt, és berúgta a bejárati ajtót, miután a nő kilökdöste a házból. A nő és lánya is kézsérüléseket szenvedett a verekedés közben.

A férfi nem sokat mondott a rendőrségnek. Állítása szerint barátnője azért támadhatott rá, mert rájött, hogy a lánya vonzónak találja őt. De további részleteket nem közölt a rendőröknek az esetről – írta a celveland.com.

A kislány közben azt mondta a rendőröknek, hogy anyja barátja benyúlt a ruhájába, majd lehúzta róla a nadrágját, és levette magáról a ruháit. A férfi a lány elmondása szerint közölte vele, hogy „ilyen, a való világban, amikor van egy barátod”, majd szexuálisan molesztálta.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik