Nagyvilág

„Olykor napi tízen is jöttek” – 30 év után szabadult egy londoni szexrabszolga

A vietnami nő, akinek a nevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra, gyerekként hagyta ott a családját egy jobb élet reményében, hogy az Egyesült Királyságba költözhessen. A fiatal lány élete pokollá változott miután Londonba került, rossz társaságba keveredett, embercsempészek kényszerítették prostitúcióra.

Thanh (így nevezi a  nőt a Metro) összesen 30 éven keresztül volt szexrabszolga.

A nőnek az elmúlt években sikerült végleg megszöknie az őt fogva tartóktól, így elmesélhette a szörnyű történetét, hogyan volt kénytelen szinte minden nap, olykor több mint 10 férfival is akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesíteni. A nőnek végül egy menekültekkel foglakozó csoport segített elszakadni az őt évtizedeken át kihasználó bűnözőktől.

Thanh elmesélte, hogy már 5 évesen elkezdődött a családjuk kálváriája, amikor elköltöztek Vietnamból Kínába.

A fiatal lány egy idő után elszakadt a többiektől és Oroszországba került, ahol gyümölcsöt pakolt egy hatalmas raktárban. Ahogy a lány idősebb lett, a gazdái Franciaországba küldték. Itt kezdődött a szexrabszolgaság, amely csaknem három évtizeden keresztül tartott.

A nő szörnyű részleteket árult el az életéről: az őt megvizsgáló orvosok szerint Thanh-t olyan sokszor kényszerítették szexre, hogy deformálódott a gerince. A nőt hét társával együtt egy sötét pincében tartották, itt fogadták a vendégeket. A horror egészen addig tartott, amíg az egyik fogva tartó véletlen nyitva hagyta a pince ajtaját. A nőnek egy kínai férfi segített megszökni.

Thanh-nak még cipője sem volt, de miután szabad volt nem foglalkozott ezzel, csak futott, amilyen messze csak tudott.

Egy órán keresztül csak futottunk.

– zárta a nő, aki most azon fáradozik, hogy a semmiből felépítse az életét. Szeretne utazni, dolgozni és eljárni helyekre, mint az átlagos emberek.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik