Nagyvilág

Letöltendőt kapott a férfi, aki megharapta egy 14 éves lány mellét a Green Day koncertjén

Váratlanul megharapta a mellette álló tizennégy éves lány mellét, a harmincnégy éves Joel Brian Dauncey augusztus másodikán este, a portlandi Moda Centerben, a Green Day koncertjén. A vancoveri férfi egyáltalán nem ismerte a lányt, csak magával ragadta a hangulat.

Dauncey szerencsétlenségére a lány másik oldalán ott állt az édesanyja, aki azonnal szólt a biztonságiaknak. A harapás egyébként nem volt komoly, nem hagyott semmilyen nyomot, a lány később azt mondta egy tízes skálán hármas erősségűen fájt neki.

A tanúvallomásokból kiderült, hogy a Dauncey meglehetősen részeg volt, az egyik csapos már nem szolgálta ki alkohollal, egy biztonsági őr pedig azt vallotta, egy ideje már rajta tartotta a szemét az egyre vállalhatatlanabban viselkedő a férfin.

Dauncey a rendőröknek azt mondta, semmire sem emlékszik a történetből, de nem tagadta a vádat. Szerencséjére a bíró úgy ítélte meg, hogy tette nem minősül kiskorú szexuális zaklatásának, így megúszta harminc nap elzárással, és a neve nem került fel a szexuális bűnelkövetők listájára. Ebben szerepet játszott büntetlen előélete is.

A férfi nem szólalt meg a tárgyalásán, de az ügyvédje azt mondta, nagyon sajnálja a történteket. Mivel a koncert estéje óta előzetes letartóztatásban volt, Dauncey az ítélethirdetés után azonnal szabadult. A férfi még tizenegy hónapig próbaidőn marad, melynek idejére a bíró nem csak az alkoholfogyasztástól tiltotta el, de még attól is, hogy olyan cégeknek dolgozzon, amelyek alkohol előállításával, vagy értékesítésével foglalkoznak.

(via: Oregon Live)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik