Nagyvilág

Hazudott az esküvőről eltűnt kislány elrablásával gyanúsított férfi

Egyre valószínűbb, hogy a 34 éves Nordahl L. rabolta el szűk két hete az esküvőről eltűnt 9 éves Maelys de Araujót a francia Alpokban.

Miután a férfi autójában megtalálták a kislány DNS-mintáját, a gyanúsított azt állította, hogy Maelys egy másik gyermekkel mászott be a jármű hátsó ülésére, hogy megkeressék a kutyáit a csomagtartóban. A kocsiban nem volt állat, de a kicsik a saját szemükkel akartak meggyőződni erről.

A nyomozóknak előbb az lett gyanús, hogy a lány DNS-ét a vezetői ülésnél, a kormány melletti világításvezérlésnél azonosították be, majd péntekre az is kiderült,

hogy a másik, szőke hajú kisfiú – aki állítólag a kislánnyal volt az Audiban – nem létezik, tehát nem is lehettek együtt és a férfi hazudott.

A Le Dauphiné Libéré nyomozáshoz közeli információ szerint a fiú a gyanúsított kitalációja. A rendőrök most azt feltételezik, hogy Maelys egyedül ment ki a férfival a parkolóba, és utána vissza sem tért már az esküvő helyszínére.

A gyanúsított ügyvédje nem szeretett volna reagálni a hírekre.

Nordahl L. egyébként idáig szinte mindenre tudott magyarázatot adni, de nem túl meggyőzően. Az ügyről itt írtunk részletesebben korábban:

Esküvőről eltűnt kislány: kutyaszorítóban a gyanúsított
Bármennyire is próbálja hitegetni az igazát, minden a 34 éves férfi ellen szól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik