Nagyvilág

Élő adásban szidta a texasi hurrikán elől menekülő anyuka a CNN riporterét

Alig ért be a menhelyre kisgyerekeivel, amikor a hírtévé riportere kérdezgetni kezdte. A végén már teljesen kiborulva szidta, amiért mikrofont dugtak az arcába.

Teljesen kiborult, és élő adásban kezdte el szidni a CNN amerikai hírtelevízió riporterét a texasi hurrikán egyik áldozata. Az anyukát akkor interjúvolták meg, amikor két kisgyerekével éppen csak megérkezett kedden az egyik menhelyre, Houston városában.

A csak Danielle néven azonosított nő – aki előre beleegyezett az interjúba –  láthatóan feldúlt volt, ahogy átázva, és a fázástól reszketve mondta el Rosa Floresnek, hogyan vártak hiába 36 órát a házukban arra, hogy a rendőrök kimentsék őket. „Senki sem jött, senki sem jött” – mondta sírással küszködve.

Flores ezután arról kezdte el faggatni, hogyan mentette gyermekeit az árvíztől, és Danielle-nek ekkor végleg elege lett a kérdésekből. „Egyméteres vízen kellett átgázolni, hogy ételt szerezzünk nekik az első nap. Igen, ez igazán szar” – mondta a nő. Majd dühösen kifakadt a riporterre, amiért „életük legrosszabb napján próbálják meginterjúvolni az embereket”, hozzátéve, hogy „ez nem a legokosabb dolog”.

„Az emberek összeomlanak, ti meg itt ültök a kameráitokkal és mikrofonotokkal, azt kérdezgetve mi a szar történik velünk.” Majd egyre dühösebben kelt ki, amiért „mikrofont tol az arcomba”, miközben „reszketek a hidegtől, és a gyerekeim csurom vizesek, és még mindig az arcomba tolod a mikrofont”. Majd elviharzott, miközben Flores egymás után kérte tőle elnézést.

A jelenet az egyik legtöbbet megosztott felvétel lett a texasi áradásokról szóló beszámolók közül. még Kellyanne Conway elnöki tanácsadó is megszólalt az ügyben, és Twitter-oldalán kritizálta a Donald Trump ellenségének tartott CNN-t az interjú miatt. Miközben alig húsz perccel később egy pontosan ugyanilyen interjú miatt már megdicsérte a Fox News-t, aminek riportere akkor dugott egy mikrofont egy síró anyuka arcába, amikor a nő még a mentőcsónakban ült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik