Nagyvilág

Szexre kényszerített egy négyéves kisfiút a tizennyolc éves bébiszitter Texasban

Gyermek ellen elkövetett szexuális zaklatás vádjával tartóztatta le a rendőrség a 18 éves Esmeralda Medellint csütörtökön, a texasi San Antonióban.

A lány egy négyéves kisfiúra vigyázott bébiszitterként, még március 28-án. Amikor a gyermek anyja hazaért, a fiú elmondta neki, hogy Medellin molesztálta őt, majd arra kényszerítette, hogy ő is hasonlóan közeledjen a lányhoz. Az anya azonnal hívta a rendőrséget, a lány még a házban volt, amikor a járőrök a helyszínre értek, és őrizetbe vették.

Madellint és a kisfiút kórházba szállították, hogy kivizsgálják őket, és bizonyítékokat keressenek a testükön. A lányt ezután a kapitányságra vitték, ahol vallomásában minden vádat tagadott, mire szabadon engedték.

A nyomozók augusztus 16-án, szerdán kapták meg a március végi, kórházi vizsgálat eredményeit. A szakértők megtalálták a kisfiú DNS-ét a lány mellein. Madellin nemi szervén is voltak férfi DNS-nyomok, ezekről azonban nem sikerült egyértelműen bebizonyítani, hogy a gyermekhez tartoznak.

A lányt másnap letartóztatták, és előzetes letartóztatásba helyezték. Az óvadékát 75 ezer dollárban (közel 19,4 millió forintban) állapította meg a bíróság.

(via My San Antonio)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik