Nagyvilág

Videón, ahogy egy mentős hasba rúg egy terhes ápolót egy chilei kórházban

A felvétel hatalmas felháborodást okozott a dél-amerikai országban.

Egy chilei kórház biztonsági kamerái felvették, ahogy egy mentős a folyosón hasba rúg egy terhes ápolónőt, egy veszekedés közben. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a felvétel július 26-án készült Valparaíso egyik kórházában, és egy héttel később került fel a Facebook-ra, ahol több millióan látták.

A videón látni, ahogy a 30 éves Sebastián Herrera Gómez hevesen veszekszik a nővel, aki a beszámolók szerint a barátnője. A férfi a nő haját húzza, rángatja, a felhoz csapja majd végül olyan erővel rúgja hasba, hogy a nő a falnak csapódik.

Az ápolónő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a beszámolók szerint terhes, és az első trimeszterben van. Arról nem írtak, hogy az eset miatt a baba életet veszélybe került-e.

Az ápolót végül a kórház biztonsági őrei fogták el, majd átadták a rendőrségnek. A legfrissebb hírek szerint a helyi ügyészség már megtette a lépéseket az ellene irányuló vádemelésre. Claudio Uribe ügyész közölte, hogy a videófelvétel fontos bizonyíték lesz ellene. Addig is a mentős felfüggesztették az állásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik