Nagyvilág

Gyíkhullát talált a sörében egy új-zélandi nő

Retteg az egészsége miatt az új-zélandi Donna Metcalfe, aki a szombaton este úgy döntött, megiszik egy hideg sört, miközben a férjével tévét néznek. A nő egy üveg Pure Blonde márkájú sört vett ki a hűtőből, leült és húzott belőle egy jóízűt.

„Csak iszogattam, nem is figyeltem oda egészen addig, amíg valami az ajkamhoz ért. Néztem az üveget és akkor láttam meg, hogy egy apró hüllő teteme úszik a sör alján. Azonnal rosszul lettem.”

Metcalfe egy rövid ideig reménykedett, hátha csak valami nagyon rossz tréfát űz vele valaki, de nem így történt. A nő aztán még idegesebb lett, amikor rájött, hogy a sört Ausztráliában palackozták, ahol számtalan mérges állatfaj él.

A nő azonnal felhívta a mérgezésekkel foglalkozó állami hivatalt, hogy tanácsot kérjen. Az operátor a tüntetek alapján úgy vélte, hogy legfeljebb ételmérgezése lehet, de azt tanácsolta, hogy a nő mindenképpen vizsgáltassa ki magát. Donna Metcalfe hétfőn délután ment el orvoshoz, de egyelőre nem tudni, találtak-e mérget a szervezetében.

A Pure Blonde sört gyártó Carlton & United Breweries közölte, hogy a lehető legkomolyabban veszik az ügyet, és belső vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék, hogyan kerülhetett az állat az italba.

(via Stuff)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik