Nagyvilág

Felhívta a rendőröket a drogdíler, és jelentette: ellopták kokainját

A floridai férfi még azt is elmondta, hogy kábítószer-kereskedő.

Igazán ostoba módon sikerült börtönbe juttatnia saját magát egy 32 éves floridai drogdílernek. David Blackmon gyakorlatilag feladta magát a hatóságoknak, amikor a rendőrségi segélyhívón kért segítséget, közölve, hogy valaki ellopta az autójából a kokainját – jelentette a helyi sajtó.

A helyi rendőrség közlése szerint a Fort Walton Beach városában élő férfi drogdílerként jellemezte magát a segítéségre érkező járőrnek. És elmondta neki, hogy valaki 50 dollárt, valamint nagyjából 7 gramm kokaint lopott el parkoló autójából.

A járőr ekkor átkutatta a járművet, és végül meg is találta a zacskóban lévő kábítószert a középkonzolban, pontosan ott, ahonnan Blackmon állítása szerint ellopták – közölte a helyi rendőrség. A kokain mellett az autóból még egy crackpipa, és egy rögnyi crack is előkerült. Csak az állítólag ellopott ötven dollár hiányzott.

Blackmont ekkor őrizetbe vették, és kokainbirtoklás, rendőri intézkedés szembeni erőszakmentes ellenállás valamint droghasználathoz szükséges eszköz birtoklása vádjával indítottak eljárást. A férfi a négyezer dolláros óvadék megfizetése után szabadon védekezhet az ellene felhozott vádak ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik