Nagyvilág

Brutális perverzellenes lángszórót dobtak piacra Kínában

Nagy teljesítményű, a vihargyújtókhoz hasonló, kompakt lángszórókat dobott piacra egy kínai gyártó. A termék célcsoportja a fiatal nők, akik szexuális támadásoktól tartanak. A bármelyik retikülbe tökéletesen passzoló szerkezetek 1800 Celsius-fokos, félméteres lángcsóvák kibocsátására is képesek.

A „perverzriasztóként” hirdetett lángszórók többféle méretben készülnek, ennek megfelelően változik a teljesítményük, és persze az áruk is. A kisebbek 1700, a legnagyobbak 10 ezer forintnak megfelelő jüanért kaphatók a kínai webáruházakban. Utóbbiakhoz ajándék újratöltő gázflakon is jár.

Fotó: Ebuy7

A rendőrség máris figyelmeztette a kínaiakat, hogy a brutális lángszórók szállítása és használata illegális az országban. A helyi médiumok szerint a hatóság nem csak azért aggódik, mert a kis szerkezetek súlyos, maradandó sérüléseket okozhatnak, hanem azért is, mert egy rossz mozdulat is elég hozzá, hogy a tulajdonosaik felgyújtsák velük a saját táskájukat.

Nem ez az első eset, hogy egy bizarr találmány próbál megoldást kínálni a szexuális zaklatás problémájára. Négy évvel ezelőtt járta be az internetet egy szőrös harisnya hirdetése, ami ugyancsak a férfiak elrettentésére szolgált.

Egy 2009-es felmérés szerint a kínai nők 80 százaléka élt át a munkahelyén legalább egyszer szexuális zaklatását, és a közösségi portálok elterjedése óta egyre több nemi erőszakról szóló történet kerül napvilágra. Ahogy a világon mindenütt, az esetek túlnyomó többségében az áldozatok Kínában sem tesznek feljelentést.

(The Telegraph, Vice)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik