Nagyvilág

Ötven évet kapott az altatásban lévő pacienseit megerőszakoló orvos

A döbbenettől kővé merevedett az arca, amikor meghallotta az ítéletet. Binh Chung, a 43 éves Las Vegas-i orvos gépiesen, némán lépkedett, miközben az ügyvédei és az őrök kikísérték a tárgyalóteremből. A férfi súlyos büntetést kapott: 50 évet kell börtönben töltenie, mert megerőszakolta eszméletlen pácienseit, köztük egy kamaszlányt.

Chung ügye még 2015-ben kezdődött, amikor a felesége, Brenda Wong megtalálta a házi pornóvideóit. Felismerte a nőt, aki a férjével volt, de legnagyobb döbbenetére úgy tűnt, a nő eszméletlen. A felvételt átadta a rendőrségnek, Chung ellen nyomozás kezdődött.

A házkutatás során az orvos otthonában és az irodájában is több hasonló videót találtak a rendőrök, valamint tíz gyermekpornográfiának minősülő felvételt. A nyomozás végén összesen 14 bűncselekménnyel vádolták meg, amik közül 11-ben találták bűnösnek májusban. Az elsőfokú ítéletet július 10-én hirdette ki a bíróság.

Chung a bíróságon elismerte, hogy Csipkerózsika-fétis néven is emlegetett szomnofíliája van, ami azt jelenti, hogy betegesen vonzódik az alvó, vagy eszméletlen nőkhöz. Azt állította ugyanakkor, hogy a négy nő, akik a szexvideóin láthatók, tudatában voltak ennek, és minden a beleegyezésükkel történt.

Az ügyész bemutatott egyet a felvételek közül a bíróságon. Chung erről azt állította, hogy a nő, akivel együtt van, hosszabb ideig a szeretője volt, és a videón valójában nem is eszméletlen, csak megjátssza. Azt is mondta, hogy ugyanez a nő szerepel azon a videón is, amin az ügyészség szerint egy tinédzser lánnyal van. A saját védelmében tartott négyórás beszédében azonban több ellentmondás volt.

(Las Vegas Review Journal, Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik