Nagyvilág

Eljött a nap, amikor az Egyesült Államok elnöke olyan verekedős videót posztolt magáról, amiben szétveri a CNN fejét

Korábban mi is írtunk róla, hogy az Egyesült Államok elnöke 2007-ben részt vett az amerikai profi pankrátorszervezet, a WWE egyik gáláján.

Az Egyesült Államok elnöke 2007-ben földre vitt egy embert és ököllel ütötte az arcát – VIDEÓ
Ugyanis Donald Trump az első olyan amerikai elnök, aki szerepelt pankrációban.

Mint ahogy az a videókon is látszik, Donald Trump nemcsak pár sor szöveggel szállt be a showba, hanem tevékeny részese is volt az akcióknak.

Az elnök szétverné a CNN pofáját

Trump nemrég egy olyan videót posztolt, amelyben a fenti jelenetek szerepelnek, csak az egyik szereplő, Mr McMahon arca helyett a CNN hírtelevízió logója látható. Az elnök ugyanis finoman szólva sem ápol jó kapcsolatot a sajtóval, különösen a CNN-nel nem.

A még Trumptól is meglehetősen erőszakos megnyilvánulás sok twitterezőnél kiverte a biztosítékot. Az egyik üzenetre, miszerint egy ilyen videó posztolása nem túl elnöki cselekedet, a következőt válaszolta a hivatalban lévő elnök:

Ahogy a közösségi médiát használom, az nem elnöki. Én egy modern elnök vagyok. Tegyük újra naggyá Amerikát!

Az ügy odáig fajult, hogy az amerikai belbiztonság egyik magas rangú beosztottja, Tom Bossert is megszóltat az eset kapcsán. Bossert elmondta, hogy reméli, a videót senki nem fogja úgy érteni, mintha az elnök bárkit meg akart volna fenyegetni vagy félemlíteni. Bossert ugyanakkor hozzátette, hogy az elnöknek joga van az őt ért kritikákra reagálni, ő pedig ezt a fent látható módon tette meg.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik