Nagyvilág

Elgázolta a pénztárcatolvajt egy terhes nő – videó

Pont egy tévéstáb kamerái előtt hajtott neki terepjárójával, egy amerikai bevásárlóközpont parkolójában.

Autójával üldözőbe vette, és tévékamerák előtt elgázolta a pénztárcáját ellopó férfit egy 26 éves terhes nő szerdán, az észak-karolinai Asheville városában – jelentette a WLOS. A televízió híradójának egyik stábja pont ott volt az egyik helyi WalMart parkolójában, ahol az eset történt, és sikerült videóra venniük a gázolást.


A nő és több másik szemtanú a televíziónak elmondta: a férfi az elgázolása előtt kirámolta a nő autóját. „Amikor kijöttünk a WalMartból, nála volt a pénztárcája, és a többi cuccát is kirámolta” – mondta el egy férfi a WLOS-nak.

A nő, Christine Braswell elmondása szerint, amikor rajtakapta, a férfi szaladni kezdett a pénztárcájával. Eleinte gyalogosan üldözte, majd úgy döntött, hogy öthónapos terhesen inkább az autójával ered utána. „Beugrottam az autóba, sebességbe raktam és a padkán átugorva elütöttem. Nem hagyhattam, hogy megússza. Nem lett volna helyes” – mondta el a nő WLOS-nak.

Robert Rainest az eset után kórházba szállították. A helyi rendőrség közlése szerint a férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett, és fel fog gyógyulni. Raines ellen betörés, lopás és rongálás vádjával indítottak eljárást. A rongálás vád abból ered, hogy a férfi betörte a nő telefonjának és tabletjének képernyőjét – közölte a helyi rendőrség a televízióval.  

Braswell ellen pedig halálos fegyverrel végrehajtott könnyű testi sértés vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik