Nagyvilág

Egy anyuka ördögűzés közben majdnem halálra verte 11 éves kislányát

A meztelenre vetkőztetett gyermeket egy félreeső tengerparton fojtogatta, ütötte és harapta. Ha egy szemtanú nem lép közbe, meg is ölte volna.

Emberölési kísérlet és egyéb vádak alapján indítottak eljárást kedden egy 45 éves kaliforniai nő ellen, aki majdnem halálra verte 11 éves kislányát, miközben egy „démont akart kiűzni belőle” – jelentette a helyi sajtó. Kimberly Feldert előző hét pénteken vették őrizetbe, miután egy férfi közbelépett, és megállította a támadást.

A szemtanú, John Marciel az AP amerikai hírügynökségnek és a KRCR teelvíziónak elmondta: éppen távol élő rokonait vitte ki egy tengerparti kirándulásra Ferndale városánál, amikor belebotlottak a jelenetbe. A látvány annyira szörnyű volt, hogy családjának nő tagjai teljesen sokkot kaptak – mondta el a férfi.

A helyi rendőrség közlése szerint a 11 éves kislány teljesen meztelenre vetkőztetve feküdt a tengerparton, miközben anyja homokot szórt a szemébe és a fülébe, valamint fojtogatta, harapdált és ütötte. Marciel – miközben a 911-es segélyhívón kért segítséget – közbelépett, és megpróbálta elrángatni a nő a gyermektől. De a földre vitt Felder még ekkor is egy uszadék fával ütlegelte lányát.

Kimberly Felder egy démont akart kiűzni gyermekéből, és közben majdnem megölte. Fotó: Humboldt megyei rendőrség

A nőt végül a kiérkező rendőröknek sikerült elvonszolniuk áldozatától, és bilincsbe verniük. A kislányt kórházba szállították. A beszámolók szerint több sérülést is szenvedett, köztük súlyos fülsérülést. Pontos állapotáról nem nyilatkoztak.

A helyi rendőrség közlése szerint a kislányt megölte volna az anyja, ha Marciel nem lép közbe. A férfit sokan hősként kezdték el ünnepleni, és a rendőrség beajánlotta egy életmentő kitüntetésre is. Marciel azonban közölte, egyáltalán nem tartja magát hősnek, elmondása szerint csak tette, amit ilyen helyzetben tenni kell.

John Marciel nem tartja hősnek magát, amiért megmentette a 11 éves kislányt anyja támadásától. Fotó:KRCR-TV

A férfi az AP-nek elmondta: a legrosszabb az volt, amikor Felder közölte vele, hogy mielőtt Marciel a családjával megérkezett volna, többen is arra autóztak, de a támadást látva senki sem állt meg.

Feldert előzetes letartóztatásba helyezték egy megyei börtönben. A nő ellen az emberölési kísérlet mellett még halálos fegyverrel történt testi sértés, gyermekbántalmazás és csonkítással vagy maradandó sérülésekkel járó súlyos testi sértés miatt emeltek vádat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik