Nagyvilág

Videóra vette egy anyuka, ahogy megmaratja egy kígyóval egyéves lányát

Majd a felvételt megosztotta a Facebookon. A floridai nő most nem érti, miért akarják gyerekbántalmazással vádolni.

Gyerekbántalmazás vádjával indítottak eljárást a floridai hatóságok egy 34 éves nő ellen, aki szándékosan megmaratta egyéves lányát egy kígyóval, és az erről készült felvételt megosztotta a Facebook-oldalán – jelentette a helyi sajtó. A Sebring város mellett, egy farmon élő nő a helyi sajtónak elmondta: nem érti miért a nagy felhajtás az ügy miatt, hiszen ő csak arra tanította meg gyermekét, hogy óvakodjon a kígyóktól.

A videón – amit az anyuka már törölt Facebook-oldaláról – látni lehet, ahogy a műanyag dobozba rakott kígyót odatartja gyermeke elé. A kislány ekkor odanyúl az állathoz, ami belemar a kezébe. A felvételen hallani lehet, ahogy az anyuka felkacag a jeleneten, miközben a kislány keservesen sírni kezd.


Chartelle St. Laurent a WFTS floridai televízió híradójának elmondta: egyáltalán nem bánta meg tettét, és nem érti, miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. „Az emberek túlságosan érzékenyek” – jelentette ki a nő, hozzátéve, hogy „akik ismernek tudják, hogy soha nem bántanám a gyerekeimet”.

A kígyó egy vörös gabonasikló volt, amit a kertben talált. Elmondása szerint hagyta, hogy őt is megmarja, mielőtt odarakta a kislány elé. „Engem és a fiamat is megharapta, és nem hagyott nyomot” – mondta el a nő a WFTS-nek. És úgy gondolta, ezzel az ártalmatlan siklóval megismertetheti lányát a kígyókkal anélkül, hogy bármi baja is esne a gyereknek.

Elmondása szerint a gyereknek nem lett semmi baja, és a felvételen is csak azért sír, mert megijedt a kígyó gyors mozdulatától. Ezt megerősíti az esetről készült rendőrségi jelentés is, amiben az szerepel, hogy a kislány nem sérült meg. A helyi rendőrség ennek ellenére vádemelési javaslattal adta át az ügyet az ügyészségnek, közölve, hogy ez „nem tűnik jó tanítási módszernek.”

A nő ugyanakkor kitart amellett, hogy tanítási módszere jól működött. Elmondása szerint kislánya most már „nem fél a kígyóktól, de nem is akarja megérinteni őket, és ez volt a célom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik