Nagyvilág

Arra ébredtek a második emeleti lakók, hogy napokra a lakásaikban rekedtek

Amikor hétfőn reggel dolgukra indultak volna, a második emeleti lakók egy papírt találtak az ajtajaikra ragasztva, amin az állt, hogy felújítás miatt, csütörtökig nem használhatják a lépcsőt. A dolog kissé problémásnak tűnt, ugyanis a lépcső az egyetlen út, ami az emeletre vezet a georgiai Deklabban álló társasházban. Ennek ellenére a munkások úgy bontották le, hogy be sem kopogtattak az ajtókon, amikor kiragasztották a cédulákat.

„Mi van, ha tűz üt ki valamikor, vagy valaki rosszul lesz? Ez teljes őrültség!” – nyilatkozta egy Andre Williams nevű lakó a helyi tévé híradójának, miután társaival együtt tűzoltók mentették ki az épületből.

Később kiderült, néhány lakó kapott korábban egy levelet, amiben az épület üzemeltetői arra kérték őket, költözzenek ki néhány napra a lakásaikból, mert a lépcső súlyosan megrongálódott, és veszélyessé vált. A levélben azt is megígérték, hogy megtérítik majd a hotelköltségeket, arról azonban nem volt szó, hogy a lépcsőt le fogják bontani.

Az épület üzemeltetői nem válaszoltak a híradó megkereséseire, Joseph Cox tűzoltóparancsnok viszont elmondta, hogy eljárás indul majd a cég ellen. A kimenekített lakók közben próbálták kitalálni, hogy hol fogják eltölteni a következő néhány éjszakát.

(WSB-TV)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik