Nagyvilág

Öngyilkos lett egy 12 éves fiú, mert otthon felejtette a házi feladatát

Szobája ajtajára akasztotta fel magát a 12 éves Tyrese Glasgow, az angliai Oldhamban. A fiú már úton volt az iskolába, amikor rájött, hogy elfelejtette magával vinni a munkafüzeteit, amikben a házi feladata volt. Tyrese hazarohant, de akkor észrevette, hogy rossz kulcsot vitt magával, amikor végre bejutott a házba, már túl késő volt.

A fiú anyját az iskolából hívták telefonon, hogy Tyrese nem ment be aznap az óráira. A 32 éves Katy Cross hazarohant, de fiának már csak a holttestét találta meg. Később elmondta, hogy a fia mintadiák volt, akit tavaly 1300 ember közül választottak az év tanulójának. Rettegett attól, hogy egyszer rossz jegyet, vagy megrovást kap.

Az anya elmondta, ha aznap reggel is ő vitte a fiát az iskolába, de amikor kiszállt, Tyrese rájött, hogy nincs nála a házija. Katy azt mondta neki, hogy szaladjon gyorsan haza érte, de aztán siessen vissza az iskolába. Mindez talán negyed órájába került volna, vagyis még bőven becsengetés előtt vissza kellett volna érnie.

Amikor értesítették az iskolából, Katy és a párja is hazarohantak. Azonnal mentőt hívtak, és próbálták újraéleszteni a fiút, de már túl késő volt. Tyrese egész életében nehezen dolgozta fel az érzelmeit, könnyen öntötte el a düh, aztán amikor megnyugodott, mindig zokogni kezdett. Labilis természete miatt szakemberhez is járt, de a szülei válása nagyon megviselte.

(via Daily Mail)

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik