Külföld

Öngyilkos lett egy 12 éves fiú, mert otthon felejtette a házi feladatát

24.hu
24.hu

2017. 05. 30. 13:56

Szobája ajtajára akasztotta fel magát a 12 éves Tyrese Glasgow, az angliai Oldhamban. A fiú már úton volt az iskolába, amikor rájött, hogy elfelejtette magával vinni a munkafüzeteit, amikben a házi feladata volt. Tyrese hazarohant, de akkor észrevette, hogy rossz kulcsot vitt magával, amikor végre bejutott a házba, már túl késő volt.

A fiú anyját az iskolából hívták telefonon, hogy Tyrese nem ment be aznap az óráira. A 32 éves Katy Cross hazarohant, de fiának már csak a holttestét találta meg. Később elmondta, hogy a fia mintadiák volt, akit tavaly 1300 ember közül választottak az év tanulójának. Rettegett attól, hogy egyszer rossz jegyet, vagy megrovást kap.

Az anya elmondta, ha aznap reggel is ő vitte a fiát az iskolába, de amikor kiszállt, Tyrese rájött, hogy nincs nála a házija. Katy azt mondta neki, hogy szaladjon gyorsan haza érte, de aztán siessen vissza az iskolába. Mindez talán negyed órájába került volna, vagyis még bőven becsengetés előtt vissza kellett volna érnie.

Amikor értesítették az iskolából, Katy és a párja is hazarohantak. Azonnal mentőt hívtak, és próbálták újraéleszteni a fiút, de már túl késő volt. Tyrese egész életében nehezen dolgozta fel az érzelmeit, könnyen öntötte el a düh, aztán amikor megnyugodott, mindig zokogni kezdett. Labilis természete miatt szakemberhez is járt, de a szülei válása nagyon megviselte.

(via Daily Mail)

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

BERLIN, GERMANY - MAY 03:  Abdulrahman Mohamed, a Syrian refugee, carries pieces of furniture as he helps a friend move out of a shelter for refugees and migrants in Marienfelde district to an apartment in the city as other shelter residents walk past on May 3, 2017 in Berlin, Germany. The shelter currently houses approximately 450 people, the majority of whom are still waiting for their asylum applications to be processed. Most of the residents come from countries including Syria, Iraq, Afghanistan and Iran, as well as Lebanon, Turkey and Chechnya, and half of them are under 18, as the shelter only admits families. Most of the children go to local schools and German has become their common language. Germany took in over one million refugees and migrants between 2015 and 2016.  (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.