Nagyvilág

Kamaszok megerőszakoltak egy 14 éves lányt egy házibulin, fotókat készítve tettükről

A lány nem emlékezett semmire a Washington államban történt esetről, mert részeg volt. A róla készült fényképeket közben a Snapchaten kezdték el küldözgetni az elkövetők.

Nemi erőszak gyanújával indított nyomozást a washingtoni Clyde Hill város rendőrsége, miután két középiskolás fiú megerőszakolt egy 14 éves lányt egy házibuliban, és tettükről és áldozatukról fényképeket készítettek – jelentette a helyi sajtó. A hatóságok közlése szerint a lányt meztelenül és véresen ábrázoló mobiltelefonos felvételeket a buli után egymásnak kezdték el küldözgetni a Snapchat alkalmazáson keresztül.

A Q13Fox televízió cikke szerint a lányt, valamint a lány apját a házibulit szervező kamasz két nappal a még április elsején zajlott buli után értesítette arról, hogy megerőszakolták. A fiú közölte a lánnyal és az apával, hogy arról fényképek készültek, és látta is azokat. Ezután az apuka orvoshoz vitte a lányát, ahol megállapították, hogy tényleg nemi erőszak áldozata lett. Azonnal feljelentést is tettek a rendőrségen.

A lány az előző héten nyilvánosságra került bírósági iratok tanúsága szerint a rendőröknek azt mondta, hogy semmire sem emlékszik az esetből. Elmondása szerint nagyon részeg lett, miután sok whiskey-t, vodkát, sört és egyéb italokat fogyasztott. Arra még emlékezett, hogy táncolt és csókolózott két gyanúsítottal, de onnan már semmire. Csak arra, hogy reggel erős hasfájásra ébredt a házban, és látta, hogy véresek a cipői.

Azt csak reggelizés közben tudta meg, hogy egy órára „eltűnt” a buliból, amin nagyjából 150-200 fiatal vett részt. A beszámolók szerint ő volt ott a legfiatalabb.

A Kiro7 információi szerint a rendőrök négy kamasz fiú telefonját foglalták le a nyomozás részeként. Két 17 évesét, akiket a nemi erőszakkal gyanúsítanak, és két 16 évesét, akik a gyanú szerint a fényképeket készítették a magatehetetlen lány megerőszakolásáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik