Nagyvilág

Sokkolta a nőt, amikor megtudta: titokban a padlásán élt exe, aki késsel támadt rá

Búvóhelyét a rendőrök fedezték fel, amikor átkutatták az épületet.

Élete legsokkolóbb élményén esett át egy nő az amerikai Louisiana államban, miután volt barátja egy késsel támadt rá. A legnagyobb sokkot azonban nem ez okozta. Hanem az, hogy kiderült: a 21 éves férfi hosszabb ideig élt titokban a padlásán, onnan figyelve a nő minden lépését – jelentette a helyi sajtó.

A férfit Baton Rouge városában tartóztatta le a helyi rendőrség. Taylor Broussard ellen 9 bűncselekmény miatt adtak ki körözést, miután elmenekült a nő elleni támadást követően, ellopva áldozata autóját.

A helyi rendőrség közlése szerint a meg nem nevezett nő először április 29-én hívta ki a rendőröket, miután Broussard az engedélye nélkül belépett Larose városában található otthonába. A férfi pár nappal később, május 3-án támadt rá a nőre.

A férfi a rendőrség közlése szerint betört a házba, ahol a nő egyedül volt egy kisgyerekkel. Broussard először ököllel kezdte el ütlegelni áldozatát, miközben a nő a gyereket próbált a védeni. Majd előhúzott egy kést és fenyegetni kezdte a nőt, miközben szétvagdosta a matracot, és széttört több tárgyat a hálószobában.

A nőnek a gyerekkel együtt sikerült átmenekülnie egyik szomszédjához, ahonnan értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök a ház átkutatása közben fedezték fel, hogy a férfi a padláson élhetett. Ott ugyanis egy ágyat, vizes palackokat, ételt, valamint vizelettel teli műanyag palackokat találtak. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyi időt töltött el Broussard volt barátnője padlásán.

A férfi ellen 9 vád alapján adtak ki körözést a helyi hatóságok, miután a támadást követően ellopta a nő tárcáját, mobiltelefonját és autóját, amivel elmenekült. A férfit végül az előző héten tartóztatták le Baton Rouge városában, miután az állami rendőrség felfedezte a lopott autót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik