Nagyvilág

Megölte kisgyerekeit egy anya, hogy „megmentse őket a világ szörnyűségeitől”

Az ohiói nő fejen lőtte 8 éves lányát, és 6 éves fiát, majd 11 éves gyerekével vonszolta ki a testeket a háza elé.

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 30 éves nőt az ohiói Dayton városában, miután a vád szerint fejen lőtte két kisgyerekét, hogy „megmentse őket a világ szörnyűségeitől” – jelentette a helyi sajtó. Egy bíró a nő hétfői meghallgatásán egymillió dolláros óvadékot állapított meg.

Claudena Marie Helton előző hét csütörtökön lőtte le 8 éves lányát és 6 éves fiát, majd 11 éves gyermekét kérte meg arra, hogy segítsen kivinni testüket a ház elé. Amikor a rendőrök helyi idő szerint reggel 10 órakor kiérkeztek a helyszínre, a nő meztelenül járkált körbe-körbe az utcán, és látszólag nem volt teljesen magánál – mondták el szomszédok a helyi sajtónak.

Claudena Marie Helton – megölte két kisgyerekét, hogy megmentse őket a világ szörnyűségeitől Fotó: Montgomery megyei börtön

A két gyereket kritikus állapotban szállították kórházba, ahol vasárnap mindketten belehaltak sérüléseikbe. A gyerekeken hétfőn hajtották végre a boncolást. A nőt ellen egyelőre még kétrendbeli emberölés kísérletével, valamint négyrendbeli testi sértéssel vádolják. Az ügyészség várhatóan a boncolás hivatalos eredményei után változtatja emberölésre a nő elleni vádakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik