Nagyvilág

Deportálnak egy nyilvánosan maszturbáló olaszt Ausztráliából

Kiutasítottak Ausztráliából a helyi hatóságok egy 27 éves, olasz állampolgárságú férfit. Salesa Casalit négy napon belül kétszer kapták rajta önkielégítés közben egy szupermarket polcsorai között. A második alkalommal egy nyolcéves kislány előtt maszturbált.

A férfit tavaly júliusban, a második eset után tartóztatták le. Később kiderült, volt még egy kihágása: áprilisban bement egy idegen házba, ahol lefeküdt és elaludt a hálószobában. Amikor a házban élő nő hazaért, és felfedezte az idegen férfit az ágyában, kiabálni kezdett. Casali erre felpattant, és a fürdőszoba ablakán át elmenekült.

A férfi 325 napnyi előzetes letartóztatás után, május 22-én állt bíróság elé. Az ügyészség úgy vélte, hogy ennyi elzárás elegendő büntetés volt Casalinak, akit, mivel nincs már vízuma, szabadon bocsátása után deportálni kell az országból. A bíró egyetértett.

A magas, vékony testalkatú, vastag keretes szemüveget hordó Casali, az afrikai Kenyában született, de miután egy olasz házaspár örökbe fogadta, Velencében nevelkedett. Ausztráliában többféle munkát végzett, elfogása előtt gyümölcsszüretelésből élt.

(Sunshine Coast Daily)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik