Nagyvilág

Autófeltörésért tartóztattak le egy 8 éves kislányt

Két társával – egy 13 éves fiúval és egy idősebb lánnyal, akinek a korát nem hozták nyilvánosságra – mászkált a floridai Palm Bay utcáin május 8-án, az a 8 éves kislány, akit autófeltöréssel és lopással vádoltak meg a helyi hatóságok.

A rendőrök egy biztonsági kamera felvételeinek kielemzése után mentek ki az iskolába, hogy kihallgathassák a gyerekeket. A felvételen az látszik, hogy a 8 éves lány kinyitja egy őrizetlenül hagyott autó ajtaját, majd bemászik, és egy zseblámpával kutatni kezd. Az idősebb lány ekkor elszaladt, míg a 13 éves fiú látszólag megpróbálta visszatartani társát. A hatóságok azt nem közölték, hogy mi tűnt el a kocsiból.

A rendőrök a kislány anyjának is megmutatták a felvételt, aki elismerte, hogy az ő gyermeke látható a videón. A hatóságok közölték, mivel egyértelműen bűncselekmény történt, nem volt más választásuk, mint letartóztatni a kislányt és vádat emelni ellene, de hozzátették, a gyermek elzárására nem került sor. A 8 éves lány ügyét június elején tárgyalja majd a fiatalkorúak bírósága.

(via Florida Today)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik